{ البـــــــــــسبــــــــوســــ ـة }
مرحـــــــــــبا
ان شاءالله بالصحة عليا وطول العمر
البسبوسة ..
المـــــــــقـــــــــادير
كوب سميد
1 كوب دقيق
1 كوب سكر
1 كوب حليب
1كوب زيت
بيكنغ باودر
شوية مستكة
الطـــــــــــــريــــــــــــ ــقة ..
نصب السميد في صينية كبيرة علشان تخلط المقادير كويس ونضيف الدقيق والزيت والسكر والحليب مع بعض والبيكنغ باودر والمستكة يعني كلهم مرة وحدة
مش لازم الترتيب ..
خلاص ندهن الطاجين بالزيت ونصب الخليط فية ونحطوها في الكوشة
هذا شكل الخليط في الصينية
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
بعدين نقص البسبوسة قبل ماتخش للفرن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
بعد ماتستوي علي درجة حرارة 180 نطلعوها من الفرن ونصبو عليها القطر ( العقدة ) ونخلوها باش تشرب الشراب
طبعا التزيين حسب الرغبة انا حطيت عليها صنوبر وجوز هند ..
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وبالهنا والشفا
ان شاءالله بالصحة عليا وطول العمر
البسبوسة ..
المـــــــــقـــــــــادير
كوب سميد
1 كوب دقيق
1 كوب سكر
1 كوب حليب
1كوب زيت
بيكنغ باودر
شوية مستكة
الطـــــــــــــريــــــــــــ ــقة ..
نصب السميد في صينية كبيرة علشان تخلط المقادير كويس ونضيف الدقيق والزيت والسكر والحليب مع بعض والبيكنغ باودر والمستكة يعني كلهم مرة وحدة
مش لازم الترتيب ..
خلاص ندهن الطاجين بالزيت ونصب الخليط فية ونحطوها في الكوشة
هذا شكل الخليط في الصينية
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
بعدين نقص البسبوسة قبل ماتخش للفرن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
بعد ماتستوي علي درجة حرارة 180 نطلعوها من الفرن ونصبو عليها القطر ( العقدة ) ونخلوها باش تشرب الشراب
طبعا التزيين حسب الرغبة انا حطيت عليها صنوبر وجوز هند ..
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وبالهنا والشفا